Laatste nieuws

Viva la Mamma

Geplaatst op 16/05/2023

Met ons concert op Moederdag zetten we alle mama's in de bloemetjes. De muziek én het bijhorende aperitiefje werden gesmaakt! Foto's vinden jullie hier.

Tour de Lannoy

Geplaatst op 07/05/2023

Wat een geslaagde Tour de Lannoy. Het is eens iets anders dan in het zwart optreden. Voor de go-cart tour konden we genieten van de optocht van StyX, nadien was het huisorkest van de partij. Foto's vinden jullie bij de fotoalbums op deze site.

Proficiat Lomme

Geplaatst op 03/05/2023

We begeleidden op dinsdag 2 mei Lomme tijdens zijn eindexamen trombone aan de STAP in Roeselare. Proficiat, Lomme! Foto's vinden jullie hier.

We zijn verhuisd!

Geplaatst op 03/04/2023

Zie zo, na een intensief verhuisweekend zijn we volledig geïnstalleerd geraakt in het voormalige fitnesscentrum Ampe's. 
Bedankt aan alle muzikanten, ouders en bestuursleden voor alle hulp! Foto's vind je in onze albums.

Expeditie Cecilia was een ware belevenis

Geplaatst op 01/02/2023

Onze Expeditie Cecilia zit erop. We blikken terug op twee geslaagde concerten. Het was, na twee coronajaren, een speciale editie. Soprane Lies Verholle kwam ons vergezellen. Trommelkorps StyX was opnieuw verbluffend! Joren Vanpoucke gaf het beste van zichzelf in zijn solowerk op tuba. Een heel gevarieerd programma dat gesmaakt werd door ons publiek. Wie het gemist heeft, kan alsnog mee genieten van de vele foto's in ons fotoalbum op deze site of op onze facebookpagina.

Expeditie Cecilia is halfweg

Geplaatst op 29/01/2023

Onze expeditie is halfweg. Het concert van zaterdag kon op heel veel lof van het publiek rekenen. Onze boot wordt vanavond hopelijk verder vooruit gestuwd door jullie aanwezigheid en enthousiasme. Er zijn nog plaatsen voor het concert op zondag 29 januari om 17u. Wees welkom.

Wie gaat mee op Expeditie Cecilia?

Geplaatst op 06/01/2023

Wees welkom op Expeditie Cecilia op 28 en 29 januari 2023. We trekken er, met de Harmonie en StyX, op uit. Wil je graag samen met ons op muzikale wijze de wereld rond gaan, kom dan zeker naar de Link. 

Kaarten zijn te verkrijgen via kaarten @harmonieledegem.be en kosten €10.

Cecilia!

Geplaatst op 20/11/2022

Na twee jaar zonder Ceciliafeest was er deze keer een hele bende muzikanten te decoreren. Proficiat iedereen! 

Point Final Michèle

Geplaatst op 07/05/2022

Op 7 mei speelde Michéle Raes haar eindexamen op dwarsfluit aan de muziekacademie van Roeselare. De Harmonie heeft haar hier met plezier bij begeleid. Proficiat Michèle met je geslaagde eindexamen dwarsfluit aan de muziekschool. 

We kunnen het nog!

Geplaatst op 02/05/2022

Een concert tot een goed einde brengen, we kunnen het nog. Ook na twee jaar verplichte pauze. Ons aperitiefconcert Plan C was een schot in de roos. Het publiek was enthousiast, de muzikanten zo mogelijk nog enthousiaster :-) Terug op het podium! Binnenkort, op 7 mei, treden we opnieuw op. Dit keer voor de Point Final van Michelle Raes.

Pagina's