Laatste nieuws

Knights of Harmony

Geplaatst op 27/01/2020

Het publiek was lovend na onze beide concerten.  Prachtige muziekkeuze van onze nieuwe dirigente, mooie omkadering in ridderstijl en een gevarieerd programma.  Meer moet dat niet zijn.  Foto's van het concert vind je hier

Wees welkom!!

Geplaatst op 15/01/2020

Ons jaarlijks concert steekt dit jaar in een Middeleeuws kleedje.  Voor het eerst met onze dirigente Jasmien Vandewalle.  Wees welkom in de Link in Sint-Eloois-Winkel.

De gedecoreerde muzikanten

Geplaatst op 25/11/2019

Heel wat muzikanten werden in de bloementjes gezet tijdens ons Ceciliaweekend van 22 en 23 november 2019.  Proficiat allemaal!!

Meer foto's van het Ceciliaweekend vind je hier bij foto's of via onze Facebookpagina.

Geslaagd marcheeroptreden in De Panne

Geplaatst op 16/09/2019

We hebben er een geslaagd marcheeroptreden op zitten.  Op zondag 15 september 2019 trokken we met een volle bus richting De Panne om er de toeristen en inwoners van muziek te voorzien.  We maakten er een mooie dag aan zee van. 

De kuisploeg

Geplaatst op 18/08/2019

Vaste prik kort aan het einde van het zomerverlof van de Harmonie: de grote kuis.  Ons lokaal ziet er weer piekfijn uit, klaar voor de start van de repetities op vrijdag 23 augustus! 

Vakantie

Geplaatst op 13/07/2019

Geen repetities van 13 juli tot 23 augustus.  Op vrijdag 24 augustus gaan we terug van start. 
Om niet helemaal in een zwart gat te vallen, repeteren we in de vakantie wel met ons "house orkest" onder leiding van Bart.
 

Tweede editite Pop-Up Pianobar

Geplaatst op 08/06/2019

De tweede editie van onze pop-up pianobar in zaal De Poorte in Ledegem was alweer een succes.  Ondanks het slechte weer kwam er heel wat volk genieten van een cocktail, biertje en wat hapjes.  Sam, een van onze muzikanten, speelde piano.  Meezingen was, zoals kunt zien op de foto's, toegelaten. 

Nieuwe dirigent

Geplaatst op 19/05/2019

Na het vertrek van Birger Brackez start op 24 mei onze spiksplinternieuwe dirigente.  Haar naam is Jasmien Vandewalle.  De eerste vrouwelijke dirigente voor de Harmonie.  Zowel de jeugdharmonie Sonore als de 'grote harmonie' hebben vanaf nu een vrouw aan het roer.  We wensen Jasmien heel veel succes!! 

Bedankt!

Geplaatst op 29/01/2019

Bedankt aan alle muzikanten, trommelaars, dirigenten, bestuursleden om er een geslaagd concertweekend van te maken.  Bedankt ook aan het publiek dat zaterdag en zondag voor ons, voor StyX en voor Jean Prez supporterden.  Tot volgend jaar!

Jaarlijks concert

Geplaatst op 20/01/2019

Ons jaarlijks concert gaat door op 26 en 27 januari.  Voor het eerst voorzien we twee verschillende programma's: op zaterdag spelen we samen met Jean Prez, op zondag met StyX.  Wil je graag onze enthousiaste, jonge en gemotiveerde trommelaars aan het werk zien of toch liever een al even gemotiveerde popgroep die Vlaamse covers brengt?  Kies je favoriete programma of kom twee avonden op rij.  We zullen u met open armen ontvangen.

Kaarten kosten €10 voor zaterdag, €8 voor zondag.  Kinderen onder 12 jaar kunnen gratis komen luisteren. 

Pagina's