Laatste nieuws

Cecilia

Geplaatst op 18/11/2018

Het zit erop, ons Ceciliaweekend: de nachtridders, de marcheeroptocht, de eucharistieviering en het avondfeest.  We hebben ons geamuseerd.  Je vindt de foto's op deze site en op onze facebookpagina.

Tuinfeest Rustenhove

Geplaatst op 26/06/2018

Geen jaarlijkse, maar een tweejaarlijkse gewoonte: het tuinfeest van Rustenhove.  Dit jaar waren we van de partij met een leuk, toegankelijk programma.  De zon was gelukkig ook van de partij.  Foto's vindt u hier

Pop Up Pianobar

Geplaatst op 11/06/2018

Een nieuw concept en een nieuwe locatie voor onze activiteit de eerste avond van de Ledegemse Batjes: de Pop-Up Pianobar.  Sam speelde een hele avond muziek op piano, tot grote tevredenheid van de aanwezigen in De Poorte.  Bedankt voor de talrijke aanwezigheid! 

Pop-up Pianobar

Geplaatst op 20/05/2018

Een echte trend is het: pop-up bars, pop-up winkels, enz.  Nu is er zelfs een pop-up opening van de Batjes in Ledegem.  De Harmonie organiseert een pop-up pianobar in De Poorte, Rollegemstraat 69 te Ledegem.  Kom gezellig een cocktail of biertje drinken bij wat sfeervolle pianomuziek.  Voor de hongerigen voorzien we allerlei hapjes, of met een trendy woord: finger food. 

Tour de Lannoy

Geplaatst op 07/05/2018

Wat een plezante bedoening is dat toch al drie jaar op rij: de Tour de Lannoy.  Go-cart racen voor een goed doel.  Als Harmonie waren we ook dit jaar van de partij.  In lederhosen deze keer.  Sonore nam deel als Minions en nam instrumenten mee.  StyX opende de race met een rondgang in het centrum van Ledegem.  Bekijk de mooie fotoreportage van Pieter Jacques bij foto's

Point Final

Geplaatst op 02/05/2018

Op het optreden voor de WAK brachten zowel Jolien als Jan het er goed van af met hun solostuk.  De ideale voorbereiding voor hun eindexamen aan de muziekacademie STAP te Roeselare.  Duimen voor een minstens even goeie prestatie op donderdag 3 mei want dan leggen ze onder begeleiding van de Harmonie hun examen af!!

Week van de Amateurkunsten

Geplaatst op 17/04/2018

Sonore en de Harmonie treden samen op voor u tijdens de Week van de Amateurkunsten.  Meteen ook de generale repetitie voor trombonist Jan en saxofoniste Jolien want zij leggen een paar dagen later hun eindexamen af aan de muziekacademie.  Kom gerust kijken en luisteren naar dit optreden in de Samenkomst. Kaarten kosten €5.
 

Retro Night

Geplaatst op 11/03/2018

Concert LICHT

Geplaatst op 29/01/2018

Arne neemt afscheid van StyX

We blikken terug op een geslaagd concertweekend van de Harmonie en StyX.  Bedankt Arne voor de jarenlange inzet voor StyX en voor de Harmonie.  Na 18 jaar geeft Arne de fakkel door aan Christophe Lemiegre.

Jaarlijks concert

Geplaatst op 09/01/2018

Ons jaarlijks concert staat dit jaar in het thema van 'licht'.  Hoe dat er dan precies uit ziet en klinkt kunt u zelf ondervinden op zaterdag 27 en zondag 28 januari in de Link te Sint-Eloois-Winkel. 

Pagina's