Laatste nieuws

Point Final Michèle

Geplaatst op 07/05/2022

Op 7 mei speelde Michéle Raes haar eindexamen op dwarsfluit aan de muziekacademie van Roeselare. De Harmonie heeft haar hier met plezier bij begeleid. Proficiat Michèle met je geslaagde eindexamen dwarsfluit aan de muziekschool. 

We kunnen het nog!

Geplaatst op 02/05/2022

Een concert tot een goed einde brengen, we kunnen het nog. Ook na twee jaar verplichte pauze. Ons aperitiefconcert Plan C was een schot in de roos. Het publiek was enthousiast, de muzikanten zo mogelijk nog enthousiaster :-) Terug op het podium! Binnenkort, op 7 mei, treden we opnieuw op. Dit keer voor de Point Final van Michelle Raes.

Plan C

Geplaatst op 30/03/2022

De harmonie van Ledegem bleef lange tijd op zijn podiumhonger zitten. Drie jaar zijn we al aan de slag met onze 'nieuwe dirigente' Jasmien Vandewalle, maar veel heeft zij nog niet kunnen laten horen. Plan A en plan B werden geschrapt door corona: twee concerten lieten we aan ons voorbijgaan. Daarom komt de harmonie nu op de proppen met plan C, een aperitiefconcert in DE L!NK op zondag 1 mei om 11 uur. 
Hier keken alle muzikanten geweldig naar uit! Enkele weken repeteren aan mooie melodieën, mekaar weer mogen ontmoeten en doen waar we goed in zijn: mensen samenbrengen. Kom dus zeker en vast eens langs om te genieten van een biertje, een glas wijn of een picon en geniet van de muziek. De toegangsprijs bedraagt 5 euro en min twaalfjarigen komen er gratis in!

 

We mogen weer!

Geplaatst op 30/01/2022

We mogen sinds 28 januari terug repeteren. We vlogen er meteen terug in. Wat normaal onze generale repetitie moest zijn, werd de eerste repetitie na zo'n drie maanden coronastop.

Hopelijk zijn we vertrokken voor lang! 

Concert afgelast

Geplaatst op 09/01/2022

Jammer maar helaas, omwille van corona moeten we ook dit jaar onze concerts eind januari annuleren. De concerts 'SKY - full of music', met StyX en de Harmonie op 29 en 30 januari 2022 gaan niet door. 

 

Alweer Coronastop voor de Harmonie, StyX en Sonore

Geplaatst op 28/11/2021

Omwille van Covid-19 moeten we alweer onze instrumenten opbergen. Voorlopig mag tot 19 december niet meer gerepeteerd worden. Als alles goed gaat, zien we elkaar op donderdag 23 december 2021 terug.

Heropstart repetities

Geplaatst op 01/07/2020

Tijd om ons instrument van onder het stof te halen!  Op vrijdag 3 juli vliegen we er, met de nodige maatregelen, terug in met de Harmonie.  We starten terug met repeteren.  Jasmien zorgde voor een volledig nieuw programma voor ons concert eind januari.  Hopelijk weten de muzikanten hun noten nog liggen :-)

Corona verlof

Geplaatst op 20/03/2020

Verplicht verlof omwille van de coronacrisis.  Hopelijk tot gauw!

Knights of Harmony

Geplaatst op 27/01/2020

Het publiek was lovend na onze beide concerten.  Prachtige muziekkeuze van onze nieuwe dirigente, mooie omkadering in ridderstijl en een gevarieerd programma.  Meer moet dat niet zijn.  Foto's van het concert vind je hier

Wees welkom!!

Geplaatst op 15/01/2020

Ons jaarlijks concert steekt dit jaar in een Middeleeuws kleedje.  Voor het eerst met onze dirigente Jasmien Vandewalle.  Wees welkom in de Link in Sint-Eloois-Winkel.

Pagina's