Point Final

Datum: 29/04/2020 - 19:00

Locatie: De Kleine Stooringhe Rumbeke

Muzikanten Louis Van Hecke en Kenneth Taillieu leggen hun eindexamen af aan de Stedelijke Academie voor Podiumkunsten te Roeselare.  Ze doen dit onder de vakkundige, enthousiaste begeleiding van de Harmonie.  Supporters zijn welkom en krijgen gratis toegang tot De KLeine Stooringhe in Rumbeke.

Piano Bar Batjes Ledegem

Datum: 12/06/2020 - 19:30

Locatie: De Poorte Ledegem

De derde editie van onze Piano bar met pianoman Sam.  U kent het ondertussen misschien al: een ideale combinatie van (meezing)muziek, een lekker drankje en hapje op een fijne locatie.  Afspraak in De Poorte, Rollegemstraat Ledegem.

Stapmarsenparade Winkelse Muziekvereniging

Datum: 19/09/2020 - 14:00

Locatie: Sint-Eloois-Winkel

De Winkelse Muziekvereniging bestaat 100 jaar.  Dat moet gevierd worden!  Er wordt een heuse marcheeroptocht georganiseerd en daar kunnen we als buurgemeente natuurlijk niet ontbreken.

Meer details volgen later.

Nachtridders on tour

Datum: 20/11/2020 - 21:15

Locatie: Ledegem centrum

De huizen van de bestuursleden worden onveilig gemaakt door de muzikanten aka nachtridders.  Meteen het startschot van een feestelijk Ceciliaweekend.

Cecilia viering

Datum: 21/11/2020 - 19:30

Locatie: De Samenkomst Ledegem

Onze patroonheilige St. Cecilia wordt gevierd in stijl, met een heus avondfeest in de Samenkomst.  Ereleden en muzikanten zijn van harte welkom!!