Pop-up Pianobar

Geplaatst op 20/05/2018

Een echte trend is het: pop-up bars, pop-up winkels, enz.  Nu is er zelfs een pop-up opening van de Batjes in Ledegem.  De Harmonie organiseert een pop-up pianobar in De Poorte, Rollegemstraat 69 te Ledegem.  Kom gezellig een cocktail of biertje drinken bij wat sfeervolle pianomuziek.  Voor de hongerigen voorzien we allerlei hapjes, of met een trendy woord: finger food.

Tour de Lannoy

Geplaatst op 07/05/2018

Wat een plezante bedoening is dat toch al drie jaar op rij: de Tour de Lannoy.  Go-cart racen voor een goed doel.  Als Harmonie waren we ook dit jaar van de partij.  In lederhosen deze keer.  Sonore nam deel als Minions en nam instrumenten mee.  StyX opende de race met een rondgang in het centrum van Ledegem.  Bekijk de mooie fotoreportage van Pieter Jacques bij foto's

Point Final

Geplaatst op 02/05/2018

Op het optreden voor de WAK brachten zowel Jolien als Jan het er goed van af met hun solostuk.  De ideale voorbereiding voor hun eindexamen aan de muziekacademie STAP te Roeselare.  Duimen voor een minstens even goeie prestatie op donderdag 3 mei want dan leggen ze onder begeleiding van de Harmonie hun examen af!!

Week van de Amateurkunsten

Geplaatst op 17/04/2018

Sonore en de Harmonie treden samen op voor u tijdens de Week van de Amateurkunsten.  Meteen ook de generale repetitie voor trombonist Jan en saxofoniste Jolien want zij leggen een paar dagen later hun eindexamen af aan de muziekacademie.  Kom gerust kijken en luisteren naar dit optreden in de Samenkomst. Kaarten kosten €5.

Retro Night

Geplaatst op 11/03/2018

Concert LICHT

Geplaatst op 29/01/2018

Arne neemt afscheid van StyX

We blikken terug op een geslaagd concertweekend van de Harmonie en StyX.  Bedankt Arne voor de jarenlange inzet voor StyX en voor de Harmonie.  Na 18 jaar geeft Arne de fakkel door aan Christophe Lemiegre.

Jaarlijks concert

Geplaatst op 09/01/2018

Ons jaarlijks concert staat dit jaar in het thema van 'licht'.  Hoe dat er dan precies uit ziet en klinkt kunt u zelf ondervinden op zaterdag 27 en zondag 28 januari in de Link te Sint-Eloois-Winkel.

Gelukkig nieuwjaar

Geplaatst op 01/01/2018

Vanuit de Harmonie, StyX en Sonore wensen we jullie het allerbeste voor 2018.  Maak er een muzikaal, sfeervol en vrolijk jaar van.

Kerstevocatie op 16 december

Geplaatst op 23/11/2017

Wees welkom op zaterdag 16 december in de kerk.  We luisteren, samen met dameskoor Estrella, de kerstevocatie op.  Inkom is gratis.

Bedankt muzikanten

Geplaatst op 20/11/2017

Bedankt muzikanten en sympathisanten om er ook dit jaar een heel geslaagd Ceciliaweekend van te maken.  Met 160 enthousiastelingen vierden we zaterdag 18 november feest in de Samenkomst.  Lekker eten, leuke muziek en goed gezelschap, meer moet dat niet zijn.  Volgend jaar meer van dat!  De foto's vindt u hier.